Değerler Eğitimi

Değerler eğitimi kapsamında MartAyı değeri olan Vatanseverlik teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Değerler eğitimi kapsamında Şubat Ayı değeri olan Sabır teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Değerler eğitimi kapsamında Aralık Ayı değeri olan Yardımseverlik ve Merhamet teması okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmiş ve öğrencilerimiz ile birlikte onlarında bu değerlerimiz hakkında gerekli kazanımları sağlamaları açısından gerekli çalışmalar yapılmıştır.